Museus

Museu de les papallones de Catalunya (Pujalt)

Museu de les papallones de Catalunya
Plaça Major. Pujalt
973620743
http://www.papallones.net
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Horari: Tots els dies de 10.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 20 hores.
«Al museu es poden veure totes les papallones que volen a Catalunya i conèixer com viuen i com es relacionen amb el seu entorn. També podrem veure com adopten formes i actituds per defensar-se i adaptar-se al medi. Trobarem també exemples de les principals famílies d'insectes catalans».

Ecomuseu dels Pastors de la Vall d’Àssua (Llessui)

Ecomuseu dels Pastors de la Vall d’Àssua
Centre d’informació de Llessui del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Antigues escoles. Llessui
973 621 798

  • http://parcsnaturals.gencat.cat/ca/aiguestortes
  • http://magrama.gob.es/es/red-parques-nacionales/nuestros-parques/aiguestortes/
  • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Horari:

De dilluns a dissabte: de 9 a 14 h i de 15.30 a 18 h
Diumenges: de 9 a 14 h (excepte juliol i agost, de 9 a 14 h i de 15.30 a 18 h)

«Parc Nacional: un paradís d’aigua Vall d’Àssua: La vall dels mil ramats i terra de pastors...»
Descripció: «La Vall d’Àssua se’ns presenta com un espai gairebé desconegut per visitant que vol conèixer el Parc Nacional. Una vall de contorns suaus i de colors canviants, passant del blanc hivernal al verd primaveral per acabar amb una gamma d’ocres que cobreixen totes les vessants durant l’estiu i la tardor. Una vall que es mou al so del cicle vital dels ramats. On passejar-hi és sentir trucs i esquelles i olorar l’herba acabada de dallar.
Una terra de pastors que la podreu acabar o començar a descobrir si visiteu l’Ecomuseu dels Pastors de la Vall d’Àssua, ubicat a les antigues escoles de Llessui, i que a més us facilitarà tota la informació que necessiteu per gaudir del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici».